Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2017-01-13

Ensimmäinen pelaajakauppa koskee eniten - Taylor Hall palasi kotiin

Sanotaan, että NHL-pelaajan ensimmäinen pelaajakauppa tekee eniten kipeää. Nuoren pelaajan varannut ja kehittänyt seura ilmoittaa yhtäkkiä, ettei tämä enää kuulu organisaatioon, vaan saa jatkaa pelaamista jossain muualla. Äkkilähdöt ovat osa NHL-businessta. Niitä ei saa ottaa henkilökohtaisesti. Inhimillisesti katsottuna pelaajakauppa on kuin saisi potkut, vaikka uusi työpaikka järjestyy samalla.

Jaa artikkeli

2017-03-18

Artturi Lehkonen kantaa tricolorin soihtua tyylikkäästi

Maailman tarunomaisimman jääkiekkojoukkueen Montreal Canadiensin vierailu Länsi-Kanadaan on aina suuri kulttuuritapahtuma. Muutama päivä sitten Les Habitants toi Edmontoniin mukanaan taas tyylikkään suomalaispelaajan.

Jaa artikkeli

2017-03-10

NHL-MANAGERIKOKOUKSEN ANTIA

Montreal Canadiensin manageri Marc Bergevin käveli suoraan kokoustiloista haastattelijoitten ja TV-kameroitten ohi suurikokoista huonekasviruukkua kantaen. Tämä oli Floridan Boca Ratonissa pidetyn NHL-managereitten vuosikokouksen eniten TV:ssä näytetty tapahtuma. Tässä pieni yhteenveto kokouksen muusta annista.

Jaa artikkeli

2017-03-02

Siirtotakaraja jäi taakse - poimintoja sarjajyrien ja varauksellisten varausoikeuksien päivästä

Kymmenen tunnin suora TV-lähetys kahdella eri urheilukanavalla, 18 pelaajakauppaa, 33 seuraa ja paikkakuntaa vaihtavaa pelaajaa. Vuoden 2017 NHL:n siirtotakarajapäivä menee historiaan sivuosien esittäjien päivänä, yhtenä hiljaisimmista tällä vuosituhannella. Tässä muutamia poimintoja mieheltä, joka istui koko päivän tiukasti vastaanottimen ääressä.

Jaa artikkeli

2017-02-28

MINNESOTA WILD ON VALMIS SUUREEN TANSSIIN

Minnesota Wildin manageri Chuck Fletcher aloitti vuoden 2017 siirtotakarajakaupankäynnin kunnolla maksamalla isot lunnaat isosta sentteristä sunnuntaina. Los Angeles Kings varmisti selustansa maalin edessä. Tässä pieni analyysi tapahtuneesta, uusia odotellessa.

Jaa artikkeli

2017-02-26

Vain muutama päivä aikaa siirtotakarajaan

Maaliskuun ensimmäisen siirtotakaraja on kovaa vauhtia tulossa keskiviikkona. Huomattavia pelaajakauppoja ei vielä ole tehty. Tässä sekalainen ja epätäydellinen kokoelma huhuja, spekulaatioita, oletuksia ja valheita siirtorajaan liittyen, kerättynä eri medioista, jääkonekuskeilta, ja Rogers Placen hississä kuultuna.

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasport.fi -sivustoa.

viasport.fi toimii useilla eri selaimilla. Suosittelemme kuitenkin selaimen päivittämistä. Näin varmistat, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft