Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2017-01-13

Ensimmäinen pelaajakauppa koskee eniten - Taylor Hall palasi kotiin

Sanotaan, että NHL-pelaajan ensimmäinen pelaajakauppa tekee eniten kipeää. Nuoren pelaajan varannut ja kehittänyt seura ilmoittaa yhtäkkiä, ettei tämä enää kuulu organisaatioon, vaan saa jatkaa pelaamista jossain muualla. Äkkilähdöt ovat osa NHL-businessta. Niitä ei saa ottaa henkilökohtaisesti. Inhimillisesti katsottuna pelaajakauppa on kuin saisi potkut, vaikka uusi työpaikka järjestyy samalla.

Jaa artikkeli

2017-06-21

Mies jääkiekkouniversumin keskipisteessä

Gary Bettman ei ole NHL:n vaikutusvaltaisin mies tänään. George McPhee on. Matka tähän asemaan on ollut värikäs.

Jaa artikkeli

2017-06-18

Phil Housley palasi Buffaloon

NHL:n valmentajakarusellin viimeinenkin paikka täytettiin, kun Buffalo Sabres palkkasi seuraikoni Phil Housleyn päävalmentajakseen.

Jaa artikkeli

2017-06-16

Nashvillen menestys parasta mitä NHL:lle on tapahtunut

Nashville Predatorsin uskomaton menestys juuri päättyneissä Stanley Cupin playoffeissa on hyväksi NHL:lle, ja etenkin sen ei-perinteisillä markkina-alueilla toimiville seuroille. Se tulee juuri oikeaan aikaan Las Vegas Golden Knightsille ja sen menestysresepti on hyvä esimerkki muille. Gary Bettman oli sittenkin oikeassa.

Jaa artikkeli

2017-06-12

Pittsburgh Penguins voitti Stanley Cupin

Pittsburgh Penguins on voittanut Stanley Cupin toisen kerran peräkkäin. Nashville Predators kaatui finaalisarjan kuudennessa ottelussa maalein 2-0 kotikaukalossaan Bridgestone Arenalla.

Jaa artikkeli

2017-06-06

Nashville Predators tasoitti voitot Stanley Cup-finaaleissa

Predators voitti toisen kotiottelunsa Nashvillen hurjan kotiyleisön edessä maalein 4-1. Pekka Rinne pelasi uskomattomasti. Voittomaalin tekijällä ei ole edes vielä omaa paikkaa joukkueensa kopissa.

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasport.fi -sivustoa.

viasport.fi toimii useilla eri selaimilla. Suosittelemme kuitenkin selaimen päivittämistä. Näin varmistat, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft