Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2017-02-07

Kaikkien aikojen urheiluelokuva Lämäri täyttää 40 vuotta

Jokainen jääkiekkoilija tai jääkiekkofani on nähnyt Lämärin. Sen värikkäät repliikit ovat jääneet ikuisesti elämään jääkiekkoon. Vuonna 1977 ensi-iltansa nähnyt, kuvitteellisen Federal-liigan Charlestown Chiefs-nimisestä joukkueesta kertonut komedia oli elokuva, jollaista ei nykypäivänä enää voitaisi tehdä. Hillittömän hauska, täysillä ylilyövä ja täynnä rumaa kielenkäyttöä ollut kuvaus olemassaolostaan taistelevasta alasarjan farmijoukkueesta ei yrittänytkään monien tekopyhien urheiluelokuvien tapaan olla totta.

Todellisen Hollywood-ikonin Paul Newmanin tähdittämä Slapshot oli kuitenkin lähempänä tosielämää kuin moni voisi edes kuvitella. Lähes joka tarina, ja joka sana.

Jaa artikkeli

viisi tuntia sitten

NHL:n varaustilaisuus on ohi

Kaikkien aikojen suomalaisdraft on ohi. Tässä joitakin sekalaisia kommentteja NHL:n varausviikonlopun tapahtumista.

Jaa artikkeli

2017-06-21

Mies jääkiekkouniversumin keskipisteessä

Gary Bettman ei ole NHL:n vaikutusvaltaisin mies tänään. George McPhee on. Matka tähän asemaan on ollut värikäs.

Jaa artikkeli

2017-06-18

Phil Housley palasi Buffaloon

NHL:n valmentajakarusellin viimeinenkin paikka täytettiin, kun Buffalo Sabres palkkasi seuraikoni Phil Housleyn päävalmentajakseen.

Jaa artikkeli

2017-06-16

Nashvillen menestys parasta mitä NHL:lle on tapahtunut

Nashville Predatorsin uskomaton menestys juuri päättyneissä Stanley Cupin playoffeissa on hyväksi NHL:lle, ja etenkin sen ei-perinteisillä markkina-alueilla toimiville seuroille. Se tulee juuri oikeaan aikaan Las Vegas Golden Knightsille ja sen menestysresepti on hyvä esimerkki muille. Gary Bettman oli sittenkin oikeassa.

Jaa artikkeli

2017-06-12

Pittsburgh Penguins voitti Stanley Cupin

Pittsburgh Penguins on voittanut Stanley Cupin toisen kerran peräkkäin. Nashville Predators kaatui finaalisarjan kuudennessa ottelussa maalein 2-0 kotikaukalossaan Bridgestone Arenalla.

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasport.fi -sivustoa.

viasport.fi toimii useilla eri selaimilla. Suosittelemme kuitenkin selaimen päivittämistä. Näin varmistat, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft