Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2017-02-07

Kaikkien aikojen urheiluelokuva Lämäri täyttää 40 vuotta

Jokainen jääkiekkoilija tai jääkiekkofani on nähnyt Lämärin. Sen värikkäät repliikit ovat jääneet ikuisesti elämään jääkiekkoon. Vuonna 1977 ensi-iltansa nähnyt, kuvitteellisen Federal-liigan Charlestown Chiefs-nimisestä joukkueesta kertonut komedia oli elokuva, jollaista ei nykypäivänä enää voitaisi tehdä. Hillittömän hauska, täysillä ylilyövä ja täynnä rumaa kielenkäyttöä ollut kuvaus olemassaolostaan taistelevasta alasarjan farmijoukkueesta ei yrittänytkään monien tekopyhien urheiluelokuvien tapaan olla totta.

Todellisen Hollywood-ikonin Paul Newmanin tähdittämä Slapshot oli kuitenkin lähempänä tosielämää kuin moni voisi edes kuvitella. Lähes joka tarina, ja joka sana.

Jaa artikkeli

2017-11-14

Kunniaa Steve Rucchinille!

Teemu Selänne ja Paul Kariya muistivat Hockey Hall of Fame-juhlapuheissaan entistä keskushyökkääjäänsä.

Jaa artikkeli

2017-11-06

NHL-kauden ensimmäinen iso pelaajakauppa

Colorado Avalanche onnistui lopulta kuukausia kestäneen pokerin jälkeen kauppaamaan hyökkääjä Matt Duchenen muualle. Kolmen joukkueen yhteiskauppa mahdollisti kauan odotetun siirron toteutumisen.

Jaa artikkeli

2017-11-04

Golden Knights Ottawassa

Se, mikä tapahtuu Ottawassa, jää Ottawaan! Alkukauden komeettajoukkue Vegas Golden Knights luistelee Ottawa Senatorsin vieraaksi Viasatin NHL-kauden toisessa studio-ottelussa. Tässä joitakin kommentteja päivän aiheista.

Jaa artikkeli

2017-10-29

"Kiitos Alex!" - Laupias, maaginen moskovalainen

Alexander Ovechkin sai suosionosoitukset yleisöltä jo alkuverryttelyssä Edmontonissa lauantaina.

Jaa artikkeli

2017-10-21

Connor McDavid Show saapuu Broad Streetille

Viasatin NHL-kauden ensimmäisessä studio-ottelussa nähdään yllättävän heikosti kauden aloittanut Edmonton Oilers Philadelphia Flyersin vieraana.

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasport.fi -sivustoa.

Huomasimme että käytät selainta jota emme tue. Mikäli haluat jatkaa katsomista tulee sinun ladata muu selain.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft