Lisää parasta urheilua

Jouni Nieminen

Jouni Nieminen

Helsingistä kotoisin oleva Jouni Nieminen on seurannut NHL-jääkiekkoa tarkalla silmällä 1970-luvulta lähtien. Karhu-Kissojen kasvatti pelasi kanadalaista juniorikiekkoa Pacific Junior Hockey Leaguessa Kanadan länsirannikolla ja toimi myöhemmin johtotehtävissä Albertan A-junnuliigan Fort Saskatchewan Tradersissä. Jouni on kuusinkertainen Guinnessin maailmanennätyksen haltija urheilumaratoneissa, joilla kerättiin rahaa syöpäsairaaloille. Jouni on kirjoittanut NHL:stä yli 15 vuoden ajan ja asuu aivan tapahtumien keskipisteessä Edmontonissa, josta hän kirjoittaa Viasatille kaksi kertaa viikossa.
+ Näytä kaikki
2017-10-08

Yhden miehen hyökkäysshow - Uskomaton Connor McDavid

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid avasi kauden vauhdikkaalla tavalla. Hattutemppu heti Oilersin kotiavauksessa perinteistä paikallisvastustajaa Calgary Flamesia vastaan. McDavidiä pidettiin jo viime kaudella ehkä nopeimpana luistelijana, joka NHL:ssä on koskaan nähty. Tällä kaudella hän on - jos mahdollista - vieläkin nopeampi.

Jaa artikkeli

2018-02-03

Vegas Golden Knightsia ei pysäytä mikään

Jääkiekko voi toimia erämaassa. Laajennusjoukkue Golden Knights on NHL:n menestystarina numero yksi.

Jaa artikkeli

2018-02-01

Mikä meni pieleen Edmontonissa?

Edmonton Oilersia povattiin ennen kauden alkua yhdeksi Stanley Cup-suosikeista. Nyt, runkosarjakauden käännyttyä loppusuoralle mahdollisuudet playoffpaikkaan ovat lähes ihmeen takana.

Jaa artikkeli

2018-01-22

Calder-kisasta tuli yllättävän kova

Kuka on kauden paras tulokas NHL:ssä? Kamppailu Frank Calderin muistopalkinnosta on odotettua jännittävämpi. Kaksi nimeä näyttää kuitenkin päässeen muitten edelle - Brock Boeser ja Mathew Barzal.

Jaa artikkeli

2018-01-18

Eric Lindrosin paita nousee kattoon Philadelphiassa

Vanhat kaunat unohdetaan ja ympyrä sulkeutuu tänään Philadelphia Flyersin kotihallissa Wells Fargo Centerissä, kun joukkueen entisen kapteenin Eric Lindrosin paita numero 88 nostetaan kattoon.

Jaa artikkeli

2018-01-09

NHL-kauden puolivälin topit ja flopit

NHL-kausi on edennyt puolivälin kohdalle. Mitkä joukkueet ja ketkä yksittäiset pelaajat ovat olleet kauden suurimmat topit ja flopit?

Jaa artikkeli

Hups, selaimesi on vanhentunut eikä tue viasport.fi -sivustoa.

Huomasimme että käytät selainta jota emme tue. Mikäli haluat jatkaa katsomista tulee sinun ladata muu selain.

Tässä yleisimmät selaimet joita sivustomme tukee.

Chrome

By Google

Safari

By Apple

Firefox

By Mozilla

Edge

By Microsoft